Vara este un prilej nemaipomenit pentru noi, femeile, de a ne expune atu-urile corpurilor noastre. Fie că am fost înzestrate de la natură cu un trup perfect sau că am muncit din greu pentru a pierde din kilogramele nedorite și a avea un corp tonifiat și un abdomen plat, acum este timpul ideal în care să ne arătăm avantajele personale. Sigur, cel mai bun mod de a face asta este cu ajutorul articolelor vestimentare potrivite pentru sezonul curent. Însă cum vine vorba de haine și garderoba de vară, ne și lovim de problema stilului vestimentar, care trebuie să ne pună în valoare frumusețea fizică. Ei bine, ai nimerit unde trebuie, deoarece ți-am pregătit o serie de sfaturi și trucuri de vestimentație mai mult decât utile, pe care le poți aplica cu încredere pe toată durata verii.

Una dintre regulile nescrise cu care anotimpul de vară vine la pachet este următoarea: cu cât hainele sunt mai largi, cu atât te simți mai comod în ele. Altfel spus, încearcă să porți haine cu o mărime mai mare decât de obicei în anotimpul de vară, însă desigur, fii atentă la efectul vizual. Hainele largi îți permit o lejeritate mai mare a mișcărilor, ca să nu mai vorbim de faptul că vei simți răcoarea adierilor de vânt. Unul dintre articolele vestimentare pe care trebuie să le porți în această vară sunt pantalonii largi, fie ei scurți sau lungi. Din materiale fluide, în culori, print-uri și modele diverse, acești pantaloni sunt perfecți pentru ieșirile de zi cu zi.

Încălțările cu talpa joasă sunt un must-have pentru acest sezon, dacă tot am vorbit despre confort și comoditate. Sandalele cu barete sunt șic și foarte căutate în această vară, și chiar dacă vrei să fii elegantă, tot ele îți sunt cele mai bune prietene.

Știm că este sezonul călduros, iar probabil cea mai comună dorință a femeilor este să fie sexy și să arate cât mai bine, însă o regulă esențială pe care trebuie să o respecți în fiecare vară este aceea de a nu lăsa la vedere bretelele de la sutien. O alternativă excelentă pentru femeile care au sânii mai mici sunt cupele transparente și fără bretele, sau dacă bluza, rochia ori tricoul vă permite, puteți opta pentru bretelele transparente. Faceți aceste alegeri în funcție de zona pe care o expuneți – umerii sau spatele.

Un accesoriu de nelipsit în această vară, ca și în oricare celelalte, sunt, desigur, ochelarii de soare. Șlefuiește-ți look-ul șic sau sexy cu o pereche de ochelari potriviți pentru forma feței tale, iar dacă ții la asortare, asigură-te că ramele se potrivesc și cu nuanța părului tău.

ochelarii de soare

De asemenea, nu doar pielea ta este expusă la vedere, ci și unghiile de la mâini și cele de la picioare. Prin urmare, o manichiură și o pedichiură impecabilă sunt esențiale pentru definitivarea look-ului tău din această vară. Nu lăsa bunul gust și simțul estetic să fie preluat de dorința de a arăta sexy și irezistibilă, căci o femeie care se vrea atrăgătoare și frumoasă, știe cum să utilizeze cu eficiență trucurile de stil care să o facă să arate bine.