Ochelarii de vedere au devenit mai degrabă un accesoriu decât o necesitate, unele dintre femei alegând să aibă o pereche mai mult ca un moft. În timp ce unele dintre femeile care poartă ochelari de vedere de nevoie nu sunt încântate de schimbarea de look care vine odată cu aceștia, celelalte nu au nici cel mai mic stres. Vrei să fii și tu la fel de relaxată în privința look-ului tău chiar dacă porți ochelari? Ți-am pregătit o serie de sfaturi și trucuri mai mult decât utile. E timpul să înveți cum să te bucuri de ochelarii de vedere și efectul pe care aceștia îl au asupra aspectului tău fizic!

Cu puțin ajutor, orice dezavantaj se poate transforma într-un avantaj dacă știi cum să întorci lucrurile în favoarea ta. Dacă la început te simțeai depunctată de ochelari în ceea ce privește aspectul fizic, este cazul să depășești momentul și să înveți cum să-i transformi într-o adevărată bombă irezistibilă!

Să începem cu câteva reguli pentru machiaj. După cum bine știi, ochelarii tind să atragă și mai mult atenția asupra ochilor tăi, tocmai de aceea trebuie să ai un machiaj impecabil. Începe prin a aplica mascara doar la baza genelor, căci dacă acestea din urmă sunt prea lungi, se pot lovi de lentilele ochelarilor, iar acest lucru poate fi destul de incomod pentru tine. Acordă o atenție deosebită sprâncenelor, care trebuie să fie pensate și creionate perfect, căci ele sunt „rama” chipului tău. Dacă vrei să induci publicul în eroare și să le distragi atenția de la ochelarii tăi, cea mai bună și sigură modalitate prin care poți face asta este să le îndrepți atenția asupra buzelor. Altfel spus, nu-ți fie teamă să folosești un ruj intens, chiar dacă în mod obișnuit nu făceai acest lucru. Important este să știi cum să-ți adaptezi aspectul fizic în funcție de noua achiziție pe care o ai, iar cu aceste trucuri de stil, fără îndoială nu vei da greș!

În privința accesoriilor, asigură-te că porți cercei mici. Bijuteriile prea mari nu vor face decât să-ți încarce chipul, iar tu ai deja o pereche de ochelari. Ce-i prea mult strică, așa că rezumă-te la o pereche de cercei mici, dar cu impact. Cerceii cu diamante sunt cel mai potrivit exemplu. Cât despre celelalte bijuterii, ar fi interesant să încerci să le asortezi cu ramele ochelarilor tăi de vedere. La urma urmei, aceștia intră în categoria accesoriilor, iar dacă nu vrei să obții un look dezordonat, ai grijă să asortezi bijuteriile astfel încât efectul vizual să fie unul plăcut.

bijuterii mici

Dacă ai ajuns la ținută, trebuie să știi că regula de bază este să optezi pentru un stil simplu, dar cu efect. Rafinamentul și bunul gust se observă cel mai ușor în lucrurile simple, așadar, o pereche de jeansi mulați și un top simplu au un efect mai optim decât o pereche de pantaloni largi și alte haine oversize. Trebuie să le mulțumești ochelarilor tăi că te țin departe de alegerea unui stil vestimentar mult prea încărcat sau sofisticat pentru tine!