Doriți să aflați cum să faceți cele mai bune fotografii de pe telefon? Veți fi un profesionist în cel mai scurt timp dacă urmați aceste sfaturi simple.

Este vorba despre lumină. E adevarat. Totul e despre lumină. Acest lucru va ajuta să faceți o imagine grozavă. Verificați umbrele pe care soarele le face pe subiecți. Observați lumina reflectoarelor din clădiri. Telefonul inteligent nu este cel mai grozav în situații de lumină scăzută. Cel mai bine funcționează în condițiile de iluminare.

Nu utilizați vreodată zoom-ul de pe telefonul dvs. inteligent. Cred că acesta este primul pas spre a face o imagine bună pe smartphone.

Camera tremură atunci când faceți fotografii, chiar și pe camerele mari. Cheia pentru a stabili acest lucru este de a practica modul în care țineți telefonul (țineți-l orizontal în orice moment în loc de vertical – vă oferă un cadru mai larg).

Modificați-vă perspectiva asupra lucrurilor. Încercați cât mai multe unghiuri diferite și alegeți-l pe cel care vă avantajează cel mai bine.

Fotografia pe mobil este minunată datorită celor 1000 de aplicații dedicate camerei de luat vederi de pe telefoanele inteligente. Găsiți-le pe cele preferate și puteți să vă duceți imaginea deja minunată la nivelul următor.

Este o regulă simplă. Curățați-vă lentila. La fel ca atunci când aveți un parbriz murdar, curățarea vă poate oferi imagini mai clare.

Acum permiteți-mi să clarific. Nu utilizați blițul pe telefon… asta dacă vă interesează calitatea fotografiei.