Femeile au obișnuința de a-și alege ca modele de frumusețe anumite vedete din industria filmelor sau a muzicii cu care simpatizează, fie că este vorba despre credințe și trăsături de personalitate, fie că totul se rezumă la aspectul fizic și aparițiile din fața camerelor ale acestora. Vedetele sunt întotdeauna modele bune de urmat, asta deoarece de imaginea lor publică se îngrijesc numai stiliști și specialiști în domeniu, a căror meserie este să ajute vedetele să lase o impresie profundă oriunde ar fi chemate. Astăzi, vom afla câteva trucuri de înfrumusețare de la celebra protagonistă din serialul Jurnalele Vampirilor, Nina Dobrev. Cunoscută publicului ca Elena, tânăra care își petrece viața în mijlocul vampirilor, ba chiar devenind ea însăși una dintre ei, actrița din spatele personajului are o prestație care te face să întorci capul după ea oriunde își face apariția. Ești curioasă să-i descoperi secretele legate de frumusețe?

Îngrijirea pielii

Nina Dobrev este de părere că femeile se atașează foarte repede de produsele cosmetice, așa că ea își schimbă produsele o dată la două săptămâni, pentru a evita să rămână „blocată” pe anumite cosmetice. Întotdeauna apelează la creme naturale pentru îngrijirea corporală și creme hidratante pentru timpul nopții.

Makeup

Tendința spre machiaj a actriței Nina Dobrev înclină spre naturalețe, iar ea însăși recunoaște că nu se numără printre vedetele adepte ale machiajului excesiv sau mult prea încărcat, iar această regulă o aplică în special în viața ei de zi cu zi. Oricât de mult are posibilitatea, îi place să se mențină în ton cu frumusețea naturală. Pentru ochi, preferă machiajul în nuanțe de negru sau maro, iar dacă vrea să dea gata cu o apariție ca la carte, apelează întotdeauna la cat eyes, din considerentul că sunt „fun”. În restul timpului, folosește doar mascara pentru a sublinia frumusețea ochilor ei.

Pentru buze, Nina Dobrev alege întotdeauna nuanțe de ruj deschise sau nude, tot pentru a păstra naturalețea frumuseții sale. Dacă situația o cere, folosește și puțin luciu de buze, în special dacă e vorba de filmări.

makeup nina dobrev

Hairstyle

Părul ei fascinează întotdeauna prin coafuri elegante, de cele mai multe ori lejere, iar pe alocuri ușor impresionante. Îi acordă o foarte mare atenție părului datorită sfatului primit de la mama ei – știe că în meseria ei, coafurile sunt foarte importante, însă aceasta îi sugerează să se gândească că va avea nevoie de păr pentru tot restul vieții sale, nu doar în cele câteva ore de filmări, așa că trebuie să-l îngrijească cu atenție. Astfel, Nina folosește întotdeauna panglici împletite pentru a-și ondula părul, în loc de instrumentele metalice. Cel mai mult îi plac buclele ei naturale sau aspectul părului său atunci când iese de sub duș.

Dietă și fitness

Nina Dobrev recunoaște că este o mare fană a artei yoga și-și petrece timpul dedicat fitness-ului acestei activități. De asemenea, are o dietă foarte strictă în ceea ce privește alimentația, însă din când în când, își permite să se mai răsfețe cu delicatesele ei preferate – prăjituri și torturi, cărora nu le poate spune niciodată nu.

dieta si fitness nina dobrev

Te-ai fi așteptat ca elementul-cheie din aspectul de invidiat al Ninei Dobrev să fie naturalețea?