Dacă intenționați să mergeți în vacanță în această vară și vă întrebați ce tunsoare veți purta, nu vă faceți griji. Schimbarea este bună, mai ales dacă doriți ca ceva să fie mai memorabil și nu există o modalitate mai bună de a vă face vacanța memorabilă decât balansarea celor mai bune tunsori scurte. În timp ce puteți opta în continuare pentru coafuri lungi, cum ar fi ponytails și nodurile, o tunsoare scurtă, în stil perfect, va fi cel putin potrivita.

Cu toate acestea, cu atât de multe coafuri scurte pentru femei care apar în fiecare zi, în plus față de tunsurile existente, nu este întotdeauna un lucru ușor să țineți cont de tendințele părului. Ca atare, alegerea unei singure tunsori scurte dintre aceste coafuri nu este ușoară. Așadar, va puteti ușura alegerea prin acest articol cu cele mai populare tunsori scurte din acest an.

Blunt Cut

blunt cut

Dacă aveți părul fin, înțelegeți cât de greu este să modelați acest tip de păr. Ei bine, nu mai trebuie să vă faceți griji. Blunt cut este cea mai bună varianta pentru tine dacă ești gata să porți tunsori scurte pentru femei. Blunt cut-urile nu sunt doar o modalitate excelentă de a-ți încadra fața și de a evidenția trăsăturile faciale, dar sunt, de asemenea, adorabile și în prezent sunt la modă. Așa că, fii prima care iese in evidenta prin coafura Blunt Cut.

Aspectul umed

aspect umed

2020 nu este momentul să vă fie frică de gelul de păr. Depășește-ți frica (și presupune că gelul de păr este doar pentru băieți!) si creează-ți propria versiune a acestui aspect popular. Nu trebuie să va udati părul de la rădăcină la vârf, in schimb, tot ce trebuie să faceti este să optati pentru strălucirea ridicată și luciu ridicat. Obțineți acest lucru folosind un balsam de înaltă calitate și hidratati bine parul. Părul natural strălucitor nu mai este doar o modalitate de a arăta sănătos, este acum o tendință. Aplicați gelul de păr de la lungimea mijlocie până la capete, construind produsul încet, astfel încât să nu rămâneți cu părul umed și combinati cu un spray de strălucire ridicat pentru a vă finaliza aspectul.

Pixie Cut

pixie cut

O tunsoare pixie este una dintre cele mai populare tunsori scurte pentru femei. Cu toate acestea, tunsorile scurte pot fi dificile pentru doamnele cu păr gros. Cu toate acestea, cheia pentru a realiza o coafură scurtă și cool este adăugarea de straturi pentru a îmbunătăți textura. Nu folosiți tăieturi clare, mai degrabă, optati pentru o tunsoare pixie stratificată și texturată. Straturile elimină de obicei o parte din greutate din păr, permițându-i să se odihnească perfect.

Impletiturile

impletituri

Stilarea unor impletituri sexy este o modalitate excelentă de a da stil părului lipsit de viață. Impletiturile nu sunt un stil unic, dar oferă și protecție părului tău. Impletiturile nu au nevoie de un stil suplimentar și permit radacinilor dvs. să se repare de orice daune cauzate de razele solare.

Breton

breton

O coafură care nu va ieși niciodată din nișa stilistică este bretonul, iar părul scurt este perfect pentru asta. Deci, de ce nu puteti profita de aceste două tendințe și să le combinati? Bretoanele sunt ușor de modelat și nu necesită multă întreținere, în afară de tunderea obișnuită. Bretoanele din tunsori scurte va încadrează fața excelent și, prin urmare, atrag toată atenția asupra trăsăturilor dvs. faciale. De asemenea, acestea au un impact de slăbire, mai ales dacă aveți de-a face cu un impact puțin mai complet la nivelul feței. Opțiunile de styling sunt interminabile atunci când aveți de-a face cu breton.

Parul subtire scurt

par scurt subtire

Există multe tunsori scurte pentru femei. De la stiluri asimetrice, tunsori pixie și decupaje, tunsorile scurte sunt ideale pentru doamnele cu părul subțire. Cu toate acestea, acest lucru se realizează numai dacă sunt modelate perfect. O tunsoare scurtă este una dintre modalitățile excelente de a da nu doar o impresie de plenitudine, dar permite și părului să obțină plinătatea în mod natural. Are nevoie doar de mai puțina aranjare si tundere ocazională iar părul tău va părea întotdeauna sănătos și în formă.