Dacă stai să te gândești și faci o listă cu avantajele și dezavantajele pe care le ai atunci când ești într-o relație, realizezi că a avea un iubit poate fi într-adevăr problematic. Vinul, pe de altă parte, nu este. Nu există ambiguitate atunci când vine vorba de vin: există pentru un singur scop și acela este de a te face pe tine fericită. Iar vinul este întotdeauna acolo unde îl știi pentru tine. Ei bine, iată de ce vinul este mai bun decât un iubit.

 vinul este mai bun decat iubitul

1.Vinul nu te dezamăgește niciodată

În ciuda mahmurelii pe care o ai după ce ai băut singură o sticlă de cabernet, vinul este demn de încredere. Știi întotdeauna la ce să te aștepți, iar asta include și durerea de cap. Și este întotdeauna acolo pentru tine. Atunci când ai probleme, este supărată sau bucuroasă, știi unde vei găsi vinul și el te va ajuta să treci peste momentele grele sau cele vesele întotdeauna. Iar avantajul este că nu se supără atunci când încerci arome noi. Ba chiar le poți combina, fără să îți fie frică că vei fi judecată a doua zi.

 

2.Vinul este bun pentru sănătate

Iubiții în general nu sunt cei mai sănătoși pentru tine. Gândește-te numai la durerile de cap pe care ți le dau. Nu mă înțelege greșit, singurătatea e nașpa. Dar există un motiv pentru care cele mai bătrâne femei din lume au fost singure mai tot timpul vieții: nu s-au implicat în relații sentimentale complicate de-a lungul existenței lor. Deci putem afirma cu certitudine că vinul este mult ai sănătos decât bărbații. Vinul reglează nivelul de stres, te relaxează, și este foarte bun pentru circulație.

3.Vinul nu te va plictisi niciodată

Vinul cu cât îmbătrânește este mai bun. Același lucru nu poate fi spus despre bărbați, deoarece aceștia dacă sunt ținuți în spații închise se și răsuflă. Ei bine, vinul, ca un camarad de nădejde te va ajuta să fii mai simpatică și mai haioasă. În plus, atunci când te plictisești de un gust, poți să îl schimbi fără să treci prin dureroasa prima întâlnire.

 relatie cu vinul

4.Vinului nu îi este frică de relații de lungă durată

Una dintre părțile negative ale unei relații este că știi că bărbaților le este frică de angajamente de lungă durată. În contrast, vinul este întotdeauna bucuros să fie băut. Ba mai mult, poți să te bucuri de același tip de vin o viață întreagă fără să vină cu un set de probleme și preconcepții. De asemenea, spre deosebire de bărbați, nu ocupă mult spațiu în dulap, nu au pretenții să fie băgați în seamă și nici nu te obligă să te vezi cu oameni pe care nu îi placi. Ba mai mult, vinul nu are părinți care să te sâcâie că nu ai grijă de copilul lor așa cum ar trebui.

5.Vinul poate fi împărțit

Dacă nu ești swinger atunci nu vrei niciodată să îți împarți iubitul cu prietenele, ca să nu mai spun că nu toți bărbații vor să fie pasați de la o femeie la alta atunci când sunt într-o relație. Prin urmare, atunci când descoperi un bărbat minunat nu poți decât să le povestești prietenelor tale despre el, în loc să le lași să îl încerce. Vinul, pe de altă parte poate fi împărțit deoarece el a fost creat în principal pentru a aduce oamenii aproape. Deci și la acest capitol vinul stă ai bine decât bărbații.