Semnul tău zodiacal spune multe despre personalitatea ta, despre viața ta sexuală și desigur, despre gustul tău în ceea ce privește băuturile alcoolice. Iar dacă nu ai încredere în horoscop, este oricând distractiv să încerci un cocktail nou.

 bloody mery

Berbec: Bloody Mery

 

Îndrăzneț, impetuos și autoritar, îți plac începuturile noi și iei viața în piept. Prin urmare, vrei să crezi că viața îți întoarce favorurile. Bloody Mery este băutura pentru tine. Un mix între votkă asertivă, suc de roșii și suc de lămâie îți va atrage atenția că viața este mult mai interesantă cu o băutură în mână.

Taur: Martini

Preferi experiențele senzoriale simple, directe și nepretențioase. Iar atunci când ceva se ridică la standardele tale, te vei întoarce. Martini este băutura care îți satisface simțul tău clasic: agitat, cu gin, puțin vermut și măsline.

Gemeni: Caipirinha

Flămânzi de experiențe culturale noi, Gemenii preferă băuturile cu povești interesante sau dacă sunt noi și încă nu le-a gustat nimeni. Încearcă misteriosul și sexy Caipirinha. Spune-le tuturor că este băutura națională a Braziliei și vei fi în centrul atenției.

Rac: Rom și Cola

Racilor le plac cocktailurile clasice. Ceva care le dă senzația de confort la fiecare gură. Nu se entuziasmează deloc la trendurile care azi apar și mâine dispar. Astfel, pentru ei, cea mai bună băutură este prea bine cunoscuta rom și Cola.

Leu: French 75

Gustul tău se înclină spre dramă, fler și confirmare tangibilă că ai făcut parte din regalitate într-o viață anterioară. Un cocktail cu șampanie este biletul tău spre atracție. Venerabilul French 75 are stil. Abia îndulcitul amestec între suc de lămâie și gin cu o bază de șampanie, acest cocktail este sofisticat și îți întărește statusul.

Fecioară: Gin Rickey

Ai nevoie de gusturi curate și fresh, iar acestea sunt mai bune atunci când vin într-un pachet sănătos. Ginul Rickey este o combinație echilibrată între virtute și obrăznicie nuanțată. Sucul de lime complementează ginul amărui, iar sifonul îi va da acea textură pe care o prețuiești.

 orange blossom

Balanță:Orange Blossom

Prețuiești gusturile dulci, suave și armonia florală la fel de mult cum apreciezi muzica, arta și conversația. Orange Blossom este o combinație dulce între suc de portocală, zahăr și gin, care te va duce la al treilea pahar fără să își facă simțită prezența.

Scorpion: Stinger

Intensitatea este punctul tău forte. Îți plac băuturile nediluate și ai înclinația și curajul de a încerca băuturi care pot fi o provocare pentru alții. Stinger este o combinație între cognac și cremă de mentă care îți dă o senzație savuroasă și extravagantă.

Săgetător: Rob Boy

Adori aventura, istoria și să explorezi necunoscutul. Dacă ar exista un cocktail al piraților, ar fi băutura ta semnătură. Dar în loc de asta poți opta pentru Rob Boy, băutură numită după un ilegalist scoțian. Este o combinație între scotch, vermut, care îți stimula imaginația.

Capricorn: Gibson

Ești sarea pământului și te aștepți ca băutura să fie la fel. Combinațiile simple și puternice sunt perfecte pentru tine. Gibson, o băutură tradițională pentru cei care muncesc din greu și beau pe măsură, este o combinație între gin și vermut cu o cireașă care să îți recompenseze eforturile.

Vărsător: Last Word

Un nonconformist ca tine are din când în când o discuție aprinsă și contradictorie. Îți place să te joci cu cuvintele și te plictisești repede de gusturile clasice. Prin urmare, o băutură care te va ajuta să faci câteva glume, cum este Last Word, este perfectă pentru tine.

Pești: Trader Vic

Dulce, simplu și fructat este preferința ta. Bei ca să te transporți în lumea ta de fantezie. Iar Trader Vic va vorbi sirenei din tine. Romul alb și Cointreau îți vor stimula imaginația iar sucul de lămâie te va ține cu un picior în lumea aceasta.