Din când în când, meriți și tu o seară în club. Fie că e pentru a alunga imaginea unei săptămâni mult prea stresante prin care tocmai ai trecut sau că ți-ai rezervat o seară cu fetele în care singura voastră grijă este să vă distrați, ieșirile în club necesită o vestimentație și o coafură pe măsură. Părul tău este primul lucru pe care trebuie să-l pui în evidență, pe lângă outfit-ul sexy și provocator pe care l-ai ales. În fond, e și ea o modalitate de a atrage atenția, la fel de mult precum este și vestimentația. Dacă vrei să lași o impresie plăcută în ochii celor din jur, încearcă una dintre aceste coafuri!

  1. Buclele dezordonate. Sunt lejere, ușor de făcut și nici nu necesită prea mult timp de efectuare. Ai nevoie doar de placa-cea-de-toate-zilele, puțin fixativ și răbdare. La final, rezultatul va fi pe cât de elegant, pe atât de îndrăzneț.
  2. Coada de cal reinterpretată. Dacă pur și simplu nu ai chef de o coafură sofisticată și vrei ca părul să nu-ți stea în cale pe toată durata nopții, poți oricând să apelezi la prietenoasa coadă de cal. Pentru a nu fi o coafură chiar atât de simplă și banală, îi poți da un aer proaspăt prin mascarea elasticului cu o șuviță de păr simplă sau împletită. Detaliile de acest gen fac diferența.
  3. Împletiturile afro. Ți-ai propus vreodată să încerci stilul punk atunci când ieși în club? Cu cele două sau trei șuvițe de păr împletite foarte strâns într-o parte a capului, care să imite părul ras, s-ar putea să faci mai multă senzație în jur decât crezi! În plus, e o coafură ușor de făcut, iar efectul este unul captivant, fără îndoială!
  4. Vrei să fii puțin mai seducătoare decât de obicei? Ieși în club purtând un coc răvășit. De cele mai multe ori, cocul neglijent, messy, oferă un aer sexy și misterios femeilor. Îi face pe bărbați să se întrebe cum poți fi atât de inocentă și să ai un aer sălbatic în același timp. Dacă ți-ai propus să cucerești în această seară, știi cu ce coafură nu vei da greș!                                     coc messy
  5. Coafura Pompadour este sinonimă cu extravaganța! Tapează-ți foarte bine părul din față și prinde-l peste cap cu niște agrafe. Aplică fixativ peste rezultatul final și vei obține o coafură irezistibilă și care te va scoate din comun.                                                       coafura pompadour
  6. Coafurile boho-chic. Împletește-ți două șuvițe de păr din fiecare parte a capului și prinde-le la spate, ca pe o coroniță. Cu restul părului liber, îți poți face niște bucle interesante. Rezultatul va fi unul foarte feminin și apreciat în rândul coafurilor populare, perfecte pentru mersul în club.

Atunci când ieși în club, prioritar este să te distrezi pe cât de mulți poți, iar părul nu ar trebui să fie o piedică în acest sens. Dacă vrei să împuști doi iepuri deodată (să alegi o coafură potrivită pentru club, dar și să faci în așa fel încât părul să nu fie o problemă toată seara), optează pentru una dintre aceste coafuri!