Racii sunt niște semne zodiacale destul de complicate, mai ales dacă nu le cunoști dedesubturile personalității lor. Sunt selectivi în privința oamenilor pe care îi țin aproape, iar ca semne de apă, stările lor de spirit sunt fluctuante, adică se schimbă de la un minut la altul. Pentru raci, lucrurile sunt foarte simple: ori te iubesc, ori te urăsc. Nu prea există jumătăți de măsură în lumea lor. Cum e să te întâlnești cu un rac? Ca o tură pe rollercoaster. Cu suișuri și coborâșuri, dar extrem de distractiv și aventuros.

Uite ce trebuie să știi despre ei înainte să începi să te întâlnești cu un rac!

  1. Ei sunt învingătorii. Tânjesc să triumfe în tot ceea ce-și propun. Succesul este foarte important pentru ei, chiar dacă pentru oamenii din exterior nativii acestei zodii ar putea părea puțin cam excesivi în acest sens. Munca din greu e numele lor mijlociu. Lasă-i să-și vadă de drum. Dacă îi încurajezi pe parcursul drumului spre succes, te vor aprecia înzecit.
  2. Sunt sensibili, așa că trebuie să te împaci cu asta sau să renunți încă dinainte de a începe. Sunt ființe umane sensibile, loiale și iubitoare, acești nativi. Își poartă sentimentele la vedere și nu se ascund după deget. Tânjesc după compasiune și înțelegere, dar dacă i-ai dezamăgit, se vor închide cu totul în ei.
  3. Sunt foarte orientați spre familie. Tradiționaliști din fire, racii nu-ți vor permite să te joci cu acest aspect atât de important pentru ei. Dacă te legi de cineva pe care ei îl consideră un membru al familiei, indiferent dacă poartă același sânge sau nu, păzește-te! Racii au clești.
  4. Sunt suportivi. Vor fi alături de tine indiferent prin ceea ce treci, bine sau rău. Nu sunt genul de persoane care să-ți întoarcă spatele la greu, iar dacă le arăți sprijin în mod egal, te vor iubi mereu.
  5. Sunt foarte hotărâți. Dacă au luat o decizie, nu-i poți întoarce prea ușor din drum. Alții ar spune că sunt încăpățânați. Depinde de tine cum vrei să interpretezi lucrurile.
  6. Sunt firi pasionale. Tot ceea ce fac racii fac cu pasiune, mai ales sex. Așteaptă-te la intensitate din partea lor. Când se identifică cu ceea ce fac sau cu cine se combină, racii își toarnă sufletul în tot ceea ce fac cu și pentru ei.                     nativii rac
  7. Dragostea lor e atât de profundă și adâncă precum oceanul. Au o capacitate mare de afecțiune și când își găsesc partenerul potrivit, vor deveni cei mai iubitori și afectuoși oameni posibili. Sper să-ți placă să fii sufocat cu afecțiune, căci te poți aștepta la așa ceva din partea lor.
  8. Sunt loiali. Și se așteaptă la același lucru din partea ta. Sunt devotați și te vor proteja mereu, dar sub carapacea de fier pe care o au, tânjesc la fel de mult după afecțiune și siguranță, dar mai ales fidelitate.
  9. Sunt un mister. Le plac să te lase cu semne de întrebare la greu. Și mereu.