Îngrijirea pielii este una dintre prioritățile oricărei femei. În sezonul de vară este foarte important să ai grijă de frumusețea ei. Produsele cosmetice pe care le folosești sunt esențiale, dar în primul rând epilatul constituie ritualul de bază. De aceea este important să alegi o metodă de epilat care să te avatanjeze, să aibă rezultate bune și de lungă durată. Dacă dorești picioare frumoase care să se facă remarcate, epilatul acestora cu produse de calitate vor face diferența.

epilat ceară

Dacă v-ați întrebat vreodată cam care este prima alegere a femeilor în ceea ce privește metoda de epilat, veți primi același răspuns: ceara. De-a lungul timpului femeile eu folosit diferite tipuri de ceară, fie făcută acasă din ingrediente naturale sau uleiuri esențiale, fie ceară din zahăr, iar rezultatele se pare că au fost extrem de mulțumitoare, încât a circulat vorba din gură-n gură că aceasta ar fi cea mai eficientă metodă de epilare. Ei bine, având în vedere că astăzi după atâția ani de la apariția cerii de epilat, acesta se folosește în toate saloanele de înfrumusețare, înseamnă că într-adevăr este în vârful listei de preferințe. 

epilareDeși multe femei au încercat epilatul cu lama de ras inițial, deoarece le era frică de durere, ulterior au observat dezavantajele pe care le aduce această metodă. Ești nevoită să te epilezi odată la 2 zile, iar picioarele tale nu sunt catifelate decât pentru scurt timp. De asemenea, după ce folosești lama pentru o perioadă îndelungată, firul de păr se îngroașă și ți se îndesește, iar efectul vizibil nu este unul întocmai plăcut. Dacă și tu ești una dintre femeile care au început epilatul cu această metodă și dorește o schimbare benefică, este recomandat să încerci ceara. Aceasta smulge firele de păr din rădăcină chiar dacă sunt scurte și dese așa cum se fac în urma lamei de ras. Banda specială va smulge mai multe fire deodată, deci durerea va fi foarte scurtă, iar rezultatul te va bucura. Ceara fierbinte este una dintre cele mai utilizate, mai ales în saloane, însă avantajul este că poți achiziționa un aparat de epilat special chiar la tine acasă. Așa nu vei fi nevoită să vizitezi saloanele prea des.

Dacă îți achiziționezi online un astfel de kit pentru epilat cu ceară, pe lângă faptul că vei economisi bani, vei avea parte și de un rezultat de lungă durată. Pe lângă asta, poți folosi ceara și pe alte porțiuni ale corpului, deci nu vei fi nevoită să cumperi alte produse pentru celelalte zone. În funcție de pielea ta, poți opta pentru diferite tipuri de ceară, spre exemplu pentru piele sensibilă. Sesiunea de epilat va fi extrem de comodă pentru tine, având în vedere că poți creea un colțișor de salon chiar la tine acasă. Avatanjul epilatului cu ceară este că după folosirea îndelungată a acesteia, firul de păr se va subția și nu vei mai fi nevoită să te epilezi chiar și pentru o lună. Dacă nu ai încercat încă această metodă de epilat, este timpul să faci o schimbare care te va mulțumi cu siguranță.

epilare ceară