Ce modalitate mai buna de a trece prin iarna, este de a visa la cele mai recente tendinte de costume de baie pentru sezonul de primavara / vara 2017. Dar pentru a face cumparaturi, trebuie sa cunoastem tendintele de costume de baie pentru vara 2017.

Verificati tendintele de costume de baie pentru anului 2017!

Costume de baie cu ciucuri

Daca va place sa aveti ornamente suplimentare pe costumele de baie, atunci ar trebui sa va ganditi sa adaugati niste ciucuri. Acestea sunt minunate pentru o zi la plaja, zi sau noapte, in special piesele de culoare neagra, care vin cu o fusta mica atasata la partea inferioara.

ciucuri

Costume de baie dintr-o singură piesă

Costumele de baie dintr-o singură bucată, cu detalii la talie, ajută la crearea unei forme clepsidra: o parte decupată, o centură, ornamente în culori închise la culoare.

co

Costume de baie crosetate

Costumele de baie crosetate sunt super moderne, cu un vibe boho. Gasiti piese in culori si forme diverse.

cstume

Cand vine vorba de imbracaminte, exista putine lucruri care dau femeilor mai multa neliniste decat costumul de baie. Gasirea costumului potrivit – unul care este conceput pentru silueta dvs. – poate sa provoace multa anxietate.

Purtarea de costume de baie ar trebui sa fie distractiva si interesanta. Ar trebui sa ne faca sa ne simtim bine cu noi insine. Nu ar trebui sa fie invers. Dar, adesea, cand purtam costume de baie, ne concentram sa ascundem ceva despre noi insine. Nu ar trebui sa fie asa. Ar trebui sa ne dam seama ca trupurile noastre sunt frumoase in felul lor si ca merita sa fie aratate si apreciate.

Deci, doamnelor, renuntati la aceste temeri si frustrari atunci cand vine vorba de cumpararea de costume de baie.

Cunoașterea tipului de corp poate fi utilă și nu doar pentru selectarea costumelor de baie. De asemenea, vine la îndemână atunci când alegeti alte articole de îmbrăcăminte. Determinarea tipului corpului prin măsurarea umerilor, a bustului, a taliei și a șoldurilor este o metodă mai fiabilă decât simpla privire în oglindă și ghicitul. Este ușor de făcut și se poate dovedi util pe termen lung. Tot ce este nevoie este o bandă de măsurare și, în mod ideal, ajutorul unui prieten.

trend