Dimineața este foarte tentant să apeși butonul de snooze, să ții draperiile închise și să mai dormi câteva minute în plus. Nu mă înțelege greșit, somnul de dimineață este cel mai bun, orice ar spune medicii. Însă dacă dormi acele câteva minute în plus de obicei ratezi unele lucruri care îți pot face viața mai frumoasă. Nu reușești să îți bei cafeaua liniștită, să îți iei atât de importantul mic dejun și nici să îți faci exercițiile fizice pentru a începe ziua cu un plus de energie. Iar dacă mersul la sală chiar poate fi obositor, poți oricând să stai acasă și să faci câteva minute de yoga și să te relaxezi. Iată câteva mantre care îți vor garanta o zi plină de îndepliniri.

 mantra

1.Am o valoare infinită și dețin calități valoroase pe care le pot împărți cu lumea.

Aceasta mantra holistică te ajută să îți îmbunătățești încrederea în sine și te stimulează să îți împărășești calitățile cu cei din jurul tău. Cunoscându-ți adevărata adevărata valoare vei putea să îți îndeplinești țelurile în viață. De asemenea, te va ajuta să fii mai pozitivă, ceea ce are întotdeauna un impact minunat asupra personalității și stării de spirit a unei persoane.

2.Sunt recunoscătoare pentru fiecare moment în care pot să îmi schimb viața atunci când îmi doresc

Este foarte important să fii stăpână pe propriul tăui destin. Iar atunci când simți că nu poți stăpâni o situație care te implică apare sentimentul de frică. Ei bine, atunci când te obișnuiești cu ideea că ești stăpână pe propria ta viață cei putea să iei decizii mult mai ușor și vei fi mult mai împăcată cu tine.

3.Astăzi este ziua mea. Mă ridic și încep să trăiesc

Această mantra este extraordinară pentru un început de zi. La fel ca „Carpe Diem” te încurajează să profiți de acele câteva ore în care ești trează și să maximizezi orice situație. Iar asta nu se referă doar la zilele de vacanță. Ci vorbim și de locul de muncă, și de relațiile pe care le ai. Ideea este să te bucuri de fiecare clipă și să faci tot ce este posibil pentru a fi cea mai frumoasă.

 yoga

4.Oamenii se bazează pe mine, iar acest lucru este minunat deoarece înseamnă că sunt prețuită

Această mantra este foarte importantă datorită celor două dimensiuni pe care le propune: să îți cunoști adevărata valoare și face referire și la responsabilitate. Este destul de greu spă stasisfaci pe toată lumea, chiar imposibil uneori. Cunoscându-ți valoarea și responsabilitatea cu care vine îți va fi mai ușor să prioritizezi și să nu te lași pe tine pe ultimul loc.

5.Trecutul nu îmi definește prezentul. Trăiesc acum și îmi creez viitorul

Este destul de greu să trecem peste trecutul nostru, în special atunci când suntem convinși că anumite acțiuni mai puțin fericite ne definesc. Ei bine, această mantra alături de puțină meditație te va ajuta să înțelegi că ești responsabilă de propriul destin. Iar orice ai făcut în trecut din varii motive, atâta timp cât ai învățat să eviți acum acele situații, nu ar trebui să mai conteze. De asemenea, tu ești singura care poate valorifica viitorul și momentul de față pentru a te ajuta tot pe tine.