Pentru fanii serialului Vikings, numele Katheryn Winnick s-ar putea să le fie mai familiar decât cei care nu s-au uitat (încă) la cel mai faimos serial cu vikingi. Actrița care interpretează rolul soției lui Ragnar,  Lagetha Lothbrock, a cucerit inimile sutelor de mii de fani prin frumusețea și tăria de care dă dovadă personajul ei. Probabil că fiecare femeie își dorește, în sinea ei, să aibă puterea (fizică și emoțională) a Lagerthei, iar când vine vorba de aspectul fizic, nici nu se mai pune problema! Atunci când renunță la coafurile exotice de pe platoul de filmare și codițele ei împletite, actrița din spatele personajului Lagertha este mai feminină, frumoasă și delicată decât se arată în fața camerelor de filmat. Care sunt secretele de frumusețe ale lui Katheryn Winnick? Rămâne să aflăm chiar de la ea!

Blondă, cu părul lung, adesea ondulat dar și purtat drept, Katheryn Winnick mărturisește că mama ei a învățat-o un secret important cu privire la întreținerea părului ei, de pe vremea când aceasta era încă micuță: „Fiind copil, mama obișnuia să-mi spună că trebuie să-mi perii părul de multe ori pe zi pentru a avea părul subțire. Știu că pare a fi o poveste învechită, dar asta e întocmai ceea ce am făcut.” Așadar, cele care știți că aveți părul mai des, încercați soluția abordată de actriță! În general, în viața personal, Katheryn Winnick mărturisește că nu folosește prea multe produse de îngrijire a părului, căci a ajuns la constatarea că acestea îi trag părul în jos, diminuându-i din naturalețe. „În fiecare noapte, îmi împletesc părul și dorm pe o pernă din mătase, așa că se încrețește instantaneu, iar a doua zi de dimineață este mult mai ușor de aranjat.”

În privința regimului de exerciții, s-ar putea să fiți surprinși, însă Katheryn Winnick apelează la o combinație de exerciții de antrenament cu greutăți, luptă, box și se bucură de activități precum cățăratul, jogging-ul, echitația și caiac-canoe. „Simt că exercițiile sunt importante pentru mintea și trupul meu. E important să fiu consecventă cu exercițiile mele.”  Vă mai surprinde cum a obținut rolul Lagerthei Lothbrock? Pe noi nu, din moment ce am aflat că deține o centură neagră în Tae Kwon Do și karate.

secrete de frumusete

Regulile de dietă pe care Katheryn Winnick le respect sunt și filozofiile ei. „Cred în a bea apă caldă și suc de lămâie în fiecare zi, precum și ceai de mentă. Urmez o dietă fără zahăr, care mă menține în formă și îmi dă energie. Încerc să consum protein și legume, în timp ce încercă să iau cam 5 mese pe zi. E important să-ți păstrezi energia pe parcursul întregii zile.”

Katheryn Winnick este adepta folosirii produselor naturale pentru îngrijirea pielii sale., își face măști de exfoliere în fiecare zi și înainte de a merge la somn, își aplică o hidratare întreagă a corpului.

În privința machiajului de pe platoul de filmare Katheryn Winnick mărturisește că folosesc pământ pentru contouring și foarte puține produse de make-up, pentru a se adapta la cerințele imaginii personajului.

Tu ce părere ai despre secretele de frumusețe ale lui Katheryn Winnick?